Kolarikorjaus ripeästi Espoossa

Pelti- ja kolarivauriot ovat harmillisia, mutta Kolarikorjaamo Toom Oy hoitaa kolarikorjaukset nopeasti ja mutkattomasti. Ammattitaitoiset työntekijämme korjaavat kaiken merkkiset ja malliset henkilö- ja pakettiautot.

Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua ja laadukkaan kolarikorjauksen autollesi. Älä siis jää odottelemaan, vaan ota yhteyttä osaavaan korjaamoon hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa!

Vahingon sattuessa

Ottamalla meihin yhteyttä mahdollisimman pian kolarin jälkeen varmistat, että vahingot paitsi korjataan, myös kirjataan vahinkotarkastukseen ajoissa. Vakuutusyhtiöille tarkastustodistus on välttämätön korvauksen myöntämiseksi. Vahinkoilmoituksen esittäminen vakuutusyhtiölle on asiakkaan vastuulla, mutta tarvittaessa autamme myös sen laatimisessa.


Teemme yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten ei ole väliä minkä yhtiön asiakkaisiin kuulut. Kanssamme vakuutusasiat hoituvat kätevästi, ja kolarikorjaus nopeasti kilpailukykyiseen hintaan.


Nykyaikainen korjaamomme antaa luotettavan ja tarkan arvion työn hinnasta ja työn valmistumisaikataulusta. Ymmärrämme, että asiakas tarvitsee ajoneuvonsa mahdollisimman pian takaisin käyttöönsä ja hoidammekin kaikki kolarikorjaukset niiden tarvitsemalla kiireellisyydellä. Aikaa säästyy myös siinä, kun autojen seisonta-aikaa minimoidaan tilaamalla varaosia valmiiksi.

Kolarikorjauksemme kattaa seuraavat osa-alueet:

  • Pelti- ja muoviosien korjaukset

  • Rungon oikaisut

  • Tuuli- ja ikkuna lasien vaihdot

  • Täysi tai osittainen maalaus

  • Sijaisautopalvelu


Kolaritarkistuksen aikana kiinnitämme erikoishuomioita auton kuntoon ja varmistamme, että auto on turvallinen. Lisäksi noudatamme työssämme valmistajien ohjeita ja auton takuuvaatimuksia. 


Asiointi kanssamme on vaivatonta ja työnjälki ensiluokkaista autoalan ajantasaisia standardeja seuraten!

Ilmoita vahingosta

Nykyaikaiset laitteet, kokeneet ammattilaiset ja hyvä sijainti

Voimme ylpeillä yli 20 vuoden kokemuksellamme ja haluamme, että sinäkin voit röyhistää rintaasi valmista työmme jälkeä esitellessäsi. Hoidamme korjaus- ja maalaustyöt joustavasti ja ensiluokkaisella lopputuloksella. Kolarikorjaamo Toom Oy on luottopalvelusi Espoossa, kun tarvitset automaalausta tai pelti- tai kolarikorjausta. Korjaamomme sijaitsee kätevästi Kehä kolmosen varrella – meille on helppo tulla!